2020. május 26., kedd

Informatika - prezentációkészítés

Informatika - prezentációkészítés

Készíts egy legalább 15 diából álló prezentációt arról, hogy hogyan telt az elmúlt 2 hónapod, amióta digitális oktatás van. Hiányzik-e az iskola? Mi az, ami tetszik a digitális oktatásban, mi az, ami nem? Mi az, amit megtartanál és mit nem? Jó lenne, ha jövőben is lenne ilyen? Vagy inkább legyen rendes suli és a megszokott tanítás?


Az elkészített prezentációt töltsd fel a Google Drive-odba és oszd meg velem (zemko.zoltan.liszt@gmail.com)! A Google Drive-on a következő névvel hozd létre a mappát (ahova majd feltöltöd a prezentációt és megosztod velem):
Prezentáció 05.26. Saját Neved


Elkészítéshez használható programok: 
  • A prezentációt PowerPointban készítsd és .ppt vagy .pptx formátumban mentsd el! Ha nincs PowerPointod, akkor azzal az email címmel amit a Teamshez is használsz az Office360 fiókban a Teamshez hasonlóan eléred.     https://www.office.com/?omkt=hu-HU
  • Prezentációt a Google Fiókodba belépve a Google Diák használatával is készíthetsz!
  • Ha az OpenOffice programcsomag van feltelepítve a számítógépedre, akkor Impress használatával is tudsz prezentációt készíteni. Ha ezt használod, akkor mentésnél mindenképpen figyelj arra, hogy .ppt vagy .pptx formátumban mentsd el a prezentációdat!
  • A prezentációt a prezi.com használatával is készíthetsz. Prezi egy magyar fejlesztés, amivel látványos prezentációkat lehet készíteni. A programnak van ingyenes verziója is diákoknak, valamint ingyenes próbaidőszak bárki részére. https://prezi.com/pricing/edu/
  • Ha okostelefont vagy tabletet használsz, annak segítségével is elkészítheted a prezentációt, de szerintem számítógépen lényegesen kényelmesebb .
A prezentációra jegyet is fogsz kapni, igyekezz igényes, szép munkát készíteni! 
Beadási végső határidő: 
2020. június 1. 12:00